Sene Başı İş ve İşlemleri

Eğitim-Öğretimin başlaması ile birlikte, değerli öğretmen arkadaşlarımızın sene başından itibaren hazırlayıp idareye teslim etmesi gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir.

17.06.2021 528

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 1.KADEME

SENE BAŞI İŞ VE İŞLEMLERİ

Eğitim – Öğretimin başlaması ile birlikte her öğrencinin ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU doldurulur. Öğrenci bilgi formunu indirmek için tıklayınız.

İlk hafta öğrenci velileri okula davet edilir ve VELİ TOPLANTISI düzenlenir. Yapılacak veli toplantısında öğrenciye uygulanacak BEP hakkında ve okulla ilgili değerlendirmelerde bulunulur ve tutanak altına alınır.

Her öğrenci için KABA DEĞERLENDİRME FORMU doldurulur. (İlk 2 haftalık süreçte bu form kapsamında öğrenci değerlendirmeleri tamamlanır)

İki haftalık değerlendirme süreci sonunda her öğrenci ve her ders için BEP oluşturulur.

Dört hafta içerisinde oluşturulan Öğrenci Bilgi Formları, Veli Toplantı Tutanakları, Kaba Değerlendirme Formları ve BEP çizelgeleri ilgili müdür yardımcısına teslim edilir.

Zümre başkanı İl Zümre Toplantısına katılır ve tutanakları idareye teslim eder. (2. Dönem başında da yapılır)

Sene başı Zümre Toplantısı yapılarak tutanaklar idareye teslim edilir. (2. Dönem başında da yapılır)

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 2.KADEME

SENE BAŞI İŞ VE İŞLEMLERİ

Her öğrenci için KABA DEĞERLENDİRME FORMU doldurulur. (İlk 2 haftalık süreçte bu form kapsamında öğrenci değerlendirmeleri tamamlanır)

ŞÖK Toplantısı yapılarak tutanaklar idareye teslim edilir.

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 3.KADEME

SENE BAŞI İŞ VE İŞLEMLERİ

Eğitim – Öğretimin başlaması ile birlikte her öğrencinin ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU doldurulur. Öğrenci bilgi formunu indirmek için tıklayınız.

İlk hafta öğrenci velileri okula davet edilir ve VELİ TOPLANTISI düzenlenir. Yapılacak veli toplantısında öğrenciye uygulanacak BEP hakkında ve okulla ilgili değerlendirmelerde bulunulur ve tutanak altına alınır.

Her öğrenci için KABA DEĞERLENDİRME FORMU doldurulur. (İlk 2 haftalık süreçte bu form kapsamında öğrenci değerlendirmeleri tamamlanır)

ŞÖK Toplantısı yapılarak tutanaklar idareye teslim edilir.