Mahmut BEKİROĞLU - Okul Müdürü

1961 Iğdır Tuzluca Pirdemir doğumluyum. Ilkokulu komşu köyde Akkoluk (Tekelti) okudum. Ortaokulu Tuzluca Lisesinde başlayıp Kars Alpaslan Lisesinde tamamladım. Ankara Keçiören Çevre Sağlık Kolejinde yatılı okudum. Diyarbakır ´da Çevre  Sağlığı Teknisyeni olarak çalıştım. Ankara İlahiyat Fakültesinden 1986´da mezun oldum. Tavşanlı´da  Şube Başkanlığında askerliğimi yedek subay olarak yaptım. Sinop Boyabat İmam Hatip Lisesinde 1988´de öğretmenlik yaptım. İki yıl çalışıp istifa ettim. Bursa Şafak dersanesi ile özel sektörde çalıştım. 1995´te Hürriyet Lisesinde, Demirtaşpaşa İlköğretim Okulunda öğretmen olarak çalıştım. Ankara İlahiyatta Felsefe Kelam bölümünde tezli yüksek lisans yaptım 2009´dan itibaren Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı yaptım. Fatih İlkokulu Müdürlüğünden sonra, Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evliyim, dört çocuk babasıyım.